دانستنی ها

خواص هل برای سلامتی

خواص هل برای سلامتی چیست ؟

قبل از اینکه در مورد خواص هل بخوام بگم براتون ، هل ادویه ای است که قرن ها ما از آن در آشپزی و هم بعنوان دارو استفاده می کنیم.

هل در اصل یک ماده رایج در غذاهای خاور میانه و عربی است و در غرب هم نیز محبوبیتی پیدا کرده است.

ساختار هل :

هل از دانه های چندین گیاه مختلف به دست میاد و به خانواده زنجبیل تعلق دارد.

هل طعمی متمایز دارد به همین جهت از آن در دسر ها ، غذاهای گوشتی و همچنین در نوشیدنی هایی مانند قهوه و چای به دلیل داشتن عطر و طعم بی نظیرش استفاده میکنیم.

هل حاوی مواد شیمیایی ، گیاهی است که به همین جهت خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد.

هل را میتونیم

  1. به صورت غلاف دانه کامل با دانه های داخل
  2. به صورت پودر (ادویه هل) از قبل آسیاب شده
  3. اسانس
  4. مکمل گیاهی (کپسول)

تهیه کنیم.

طبق مطالعاتی که بر روی این ادویه انجام شده ، به ان نتیجه رسیدن که هل دارای برخی فواید سلامتی است؛

1.توانایی ضد میکروبی

بر اساس مطالعه ، اسانس هل میتونه چندین نوع مختلف باکتری و قارچ مؤثر در بدن را ازبین ببرد ؛ محققان پیشنهاد کردن که فعالیت ضد باکتریایی روغن هل ممکنه به دلیل توانایی آن در آسیب رساندن به غشای سلولی باکتری های خاص باشد.

با این حال،افراد نباید اسانس هل را مصرف کنند و همیشه قبل از استفاده از هر داروی گیاهی جدید با پزشک مشورت کنند.

2.سندروم متابولیک و دیابت

برخی از مطالعه ها نشان داده که هل میتونه به برخی از جنبه های سندروم متابولیک کمک کنه.

استفاده از هل میتونه ؛ از

  1. چاقی
  2. قند خون بالا
  3. فشار خون
  4. تری گلیسیرید بالا
  5. کلسترول بالا

جلوگیری کند.

3.سلامت قلب

طی تحقیقات انجام شده ، هل میتواند به محافظت در برابر حملات قلبی کمک میکند،همچنین فعالیت های آنتی اکسیدانی هل میتواند به بهبود عملکرد قلب کمک میکند.

4.بهداشت دهان و دندان

هل ممکنه که به تعادل PH دهان کمک کنه. در حالی که خیلی از ما ها از دارچین و نعناع به عنوان خوشبو کننده نفس استفاده میکنیم قرن هاست که از هل برای این منظور استفاده می کنند. هل ممکنه به مبارزه با باکتری های موجود در دهان که یکی از دلایل رایج بوی بد دهان ، حفره ها و بیماری های لثه هست ، کمک کنه.

5.سلامت کبد

از هل میتوان به عنوان سم زدایی استفاده کرد. هل میتونه به محافظت از کبد در برابر انواع خاصی از آسیب ها کمک کنه.

6.خواص ضد سرطانی

هل حاوی مواد شیمیایی گیاهی طبیعیه که ممکنه قادر به مبارزه با بیماری هایی مانند سرطان باشد. در طی یک مطالعه توسط محققان ثابت شده که استفاده از هل به مدت 15 روز به کاهش اندازه و وزن تومور های پوستی منجر شده.

7.پیشگیری از زخم

هل همانند زنجبیل میتونه به بیماری های گوارشی کمک کنه. بعضی ها هم از این ادویه در چای به عنوان تسکین معده استفاده می کنند ، همچنین ممکنه در برابر محافظت از زخم معده نیز مفید باشه.


ارزش غذایی هل :

هل حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی و همچنین مقداری فیبر است . همچنین کربوهیدرات و کالری بسیار کمی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *