دانستنی ها

نمک صورتی

نمک صورتی : نوعی نمک است که به طور طبیعی به رنگ صورتی میباشد و یکی ازمهمترین چاشنی های غذا محسوب میشود.

نمک صورتی برای طعم دادن یا ضدعفونی کردن مواد غذایی کاربرد بسیاری دارد.

این نمک کاملا به صورت دستی استخراج میشود و فاقد کالری , چربی , کربوهیدرات , فیبر ,قند است.

 

خواص نمک صورتی

  • -تامین مواد معدنی و مغذی بدن:

نمک صورتی دارای 84 ماده معدنی کمیاب است, و میتواند سدیم لازم را برای بدن تامین کند.

کلرید سدیم موجود در این نمک موجب رفع کم خوابی میشود.

مقداری کمی از این نمک میتواند طعم مطبوعی به غذا داده و میزان مصرف نمک را پایین می اورد.

  • -بهبود عملکرد دستگاه گوارش:

نمک صورتی از نمک معمولی طبیعی تر بوده و فاقد مواد افزودنی است.

سدیم موجود در این نمک به جذب اسیدهای آمینه ,گلوکز,و آب در بدن کمک می کند.

  • -حفظ رطوبت پوست:

نمک صورتی موجب حفظ رطوبت پوست میشود و گزینه ای مناسب برای رفع خستگی است.

مخلوط نمک صورتی و اب موجب ابرسانی و لطافت پوست میشود.

  • -تسکین درد:

منزیم و مواد معدنی موجود در نمک صورتی موجب رفع گرفتگی عضلات میشود .

  • -پاکسازی سینوس ها:

نمک صورتی دارای خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بوده و برای از بین بردن آلودگی های مجاری تنفسی و سینوس ها بسیار مفید است.

  • -لایه برداری و پاکسازی پوست:

نمک صورتی با خاصیت سم زدایی و لایه برداری میتواند به دفع آلودگی ها و بافت های چربی پوست کمک کرده و آن را شفاف و درخشنده کند.

  • -تقویت استخون ها:

مواد معدنی موجود در نمک صورتی ازبروز پوکی استخوان جلوگیری میکند

و بهتر است که استفاده از این نمک را در رژیم روزانه خود قرار دهید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *