نمک صورتی : نوعی نمک است که به طور طبیعی به رنگ صورتی میباشد و یکی ازمهمترین چاشنی های غذا محسوب میشود.
نمک صورتی برای طعم دادن یا ضدعفونی کردن مواد غذایی کاربرد بسیاری دارد.
این نمک کاملا به صورت دستی استخراج میشود و فاقد کالری , چربی , کربوهیدرات , فیبر ,قند است.
خواص نمک صورتی
-
-تامین مواد معدنی و مغذی بدن:
نمک صورتی دارای 84 ماده معدنی کمیاب است, و میتواند سدیم لازم را برای بدن تامین کند.
کلرید سدیم موجود در این نمک موجب رفع کم خوابی میشود.
مقداری کمی از این نمک میتواند طعم مطبوعی به غذا داده و میزان مصرف نمک را پایین می اورد.
-
-بهبود عملکرد دستگاه گوارش:
نمک صورتی از نمک معمولی طبیعی تر بوده و فاقد مواد افزودنی است.
سدیم موجود در این نمک به جذب اسیدهای آمینه ,گلوکز,و آب در بدن کمک می کند.
-
-حفظ رطوبت پوست:
نمک صورتی موجب حفظ رطوبت پوست میشود و گزینه ای مناسب برای رفع خستگی است.
مخلوط نمک صورتی و اب موجب ابرسانی و لطافت پوست میشود.
-
-تسکین درد:
منزیم و مواد معدنی موجود در نمک صورتی موجب رفع گرفتگی عضلات میشود .
-
-پاکسازی سینوس ها:
نمک صورتی دارای خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بوده و برای از بین بردن آلودگی های مجاری تنفسی و سینوس ها بسیار مفید است.
-
-لایه برداری و پاکسازی پوست:
نمک صورتی با خاصیت سم زدایی و لایه برداری میتواند به دفع آلودگی ها و بافت های چربی پوست کمک کرده و آن را شفاف و درخشنده کند.
-
-تقویت استخون ها:
مواد معدنی موجود در نمک صورتی ازبروز پوکی استخوان جلوگیری میکند
و بهتر است که استفاده از این نمک را در رژیم روزانه خود قرار دهید.